Albert Heijn Actie

.

Slimmer Fit en Albert Heijn slaan de handen ineen.

Slimmer Fit en Albert Heijn hebben dezelfde visie wat betreft gezond  eten en bewegen. Het wordt steeds belangrijker om hierin balans te vinden in combinatie met ons drukke bestaan.

Met deze actie helpen wij mensen aan een gezondere leefstijl.

Albert Heijn zet vol in met het beste versaanbod in Nederland. Daartoe worden drie winkels per week omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept met meer ruimte voor vers eten en kookinspiratie. De focus op vers past in de filosofie van CEO Marit van Egmond dat Albert Heijn dé plek is waar consumenten de beste keuzes kunnen maken om lekker, gezond en verantwoord te eten.

Dagelijks vult Albert Heijn meer dan vijf miljoen borden. Volgens Marit van Egmond geeft dit Albert Heijn ook een grote verantwoordelijkheid. “Niet voor niets stellen wij ons versaanbod centraal in onze strategie. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat lekker, gezond en verantwoord eten bijdraagt aan een beter leven voor iedereen. Verse producten zijn daarbij een onmisbaar onderdeel.”

Bij Slimmer Fit komt u sporten in een kleinschalige omgeving met een huiselijke sfeer. Samen gaan wij ervoor uw doelstellingen te realiseren. Hierin wordt u intensief en deskundig begeleid. Naast het bewegen bij Slimmer Fit is er in elke vestiging een gewichtsconsulente aanwezig om naar uw eetpatroon te kijken. Slimmer Fit probeert het hele proces naar een gezondere leefstijl op te pakken en u zo goed mogelijk met alles te begeleiden. Om die reden slaan Slimmer Fit en Albert Heijn de handen ineen!

Hoe werkt de actie?

U kunt gaan sparen voor een maand sporten bij één van de Slimmer Fit vestigingen. Bij elke €15,- aan boodschappen ontvangt u een ‘Fitzegel’. Bij slechts 24 ‘Fitzegels’ heeft u al een volle maandkaart. Deze kunt u inleveren bij Albert Heijn Rozet, Lawick van Pabstraat en Oosterbeek. U krijgt vervolgens een sportvoucher hiervoor terug. Deze sportvoucher kunt u inleveren bij één van de vier Slimmer Fit – vestigingen. De Slimmer Fit vestigingen zijn gevestigd in Bennekom, Oosterbeek, Arnhem en Huissen. Zo kunt u vervolgens  een hele maand sporten voor maar €19,90! U kunt sparen voor maximaal 3 maanden sporten met bikkelharde korting. Dat levert u een fikse korting op van maar liefst €150,-.! Deze actie geldt niet voor bestaande leden, echter voor hen hebben we een andere aantrekkelijke actie samengesteld. Zij kunnen sparen voor andere personen in hun omgeving en kunnen hier leuke kortingen krijgen op hun lidmaatschap. Deze geweldige spaaractie start op  04-12- 2019 en eindigt op 31-01-2020.

Vouchers verzilveren

U kunt de vouchers inleveren bij één van de Slimmer Fit – vestigingen tot en met 31-03-2020.

Meld u aan en vul onderstaand formulier in!

Albert Heijn Actie