Fitness Arnhem

.

Slimmer-Fit in Arnhem is fitnessen waar je je thuis voelt!

Wil je net wat kilo’s kwijt, maar geen tijd om intensief en meerdere malen per week te fitnessen? Of je wilt net wat meer spiermassa creëren, maar hebt geen tijd voor een fitness schema dat om de dag 2 uur vergt van je toch al drukke schema? Dan is Slimmer-Fit Arnhem dé plek voor jou! Wij doen onze uiterste best om je thuis te laten voelen en zorgen voor de beste fitnessbegeleiding om je persoonlijke doelen te behalen!

Milon Cirkel

We zijn trots om te mogen pronken met een doorbraak in de fitness wereld: de Milon Cirkel, een innovatief fitnessapparaat wat uniek is in Arnhem. Met de Milon Cirkel duurt een hele work-out slechts 35 minuten, wij helpen leden effectiever te fitnessen waardoor je na 6 dagen fitness al resultaat merkt en zult zien!

Je spendeert maar 1 minuut op elk krachttoestel van Milon en maar 4 minuten op de cardio apparaten. Dit is perfect voor de mensen die geen zin hebben om avonden te zweten op hetzelfde apparaat zonder duidelijk resultaat!

Slimmer-Fit is uniek in Arnhem

Nog iets wat wij graag met je willen delen is dat je bij Slimmer-Fit altijd je doelstelling zult behalen, wat je doel ook is. Slimmer-Fit onderscheidt zichzelf van andere sportscholen in Arnhem omdat wij werken met

  • De Milon Cirkel (korte work-outs en toch snel resultaat)
  • Fysiotherapie (u wordt sterker dan voor uw blessure)
  • Five (preventie training)
  • Persoonlijke begeleiding is een huiselijke sfeer
  • En wanneer u geen resultaat ervaart, krijgt u uw geld terug!

Niet goed? Geld terug!*
Fitness bij Slimmer-Fit geeft resultaten, hier staan wij voor. Dat motiveert ons om je beter te helpen, en hopelijk motiveert het jou om die resultaten met ons te behalen. Om dit extra kracht te geven krijg je de garantie van Slimmer-Fit: Niet goed? Geld Terug! Heb je na de gegeven periode nog steeds geen resultaat behaald? Dan krijg je zonder discussie je geld terug.

Slimmer-Fit is meer dan een gewone fitnessschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Slimmer-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met een Gratis Proeftraining of laat je alvast gratis adviseren met de Milon Fittest.

Ja, ik wil een Gratis Proeftraining