Fitness Huissen

.

Fitness Huissen: fit in slechts 2x 35 minuten per week met de Milon Cirkel!

Zoek je een fitness in Huissen waar je kunt sporten met het effect van personal training? Op de Milon Cirkel van Slimmer Fit werk je jouw persoonlijke trainingsprogramma af. Met je eigen polsband stellen de toestellen zich automatisch supersnel en zeer nauwkeurig in op jou. Het apparaat staat direct goed, zodat je jouw workout kunt doen zonder vertraging: je traint een minuut intensief en hebt daarna een halve minuut de tijd om te wisselen van toestel. Alle sporters wisselen tegelijk en werken de toestellen in dezelfde volgorde af. Zo loop je elkaar niet in de weg en zijn er nauwelijks wachttijden.

Altijd een trainer in de Milon Cirkel in Huissen

Trainen op onze Milon Cirkel is sporten met het effect van een personal training in Huissen. Zo krijg je persoonlijke begeleiding, want bij ons staat er altijd een trainer in de Milon Cirkel! De trainer motiveert en inspireert om het maximale uit jezelf te halen. Ook krijg je deskundige begeleiding om blessures te voorkomen en kun je bij de trainer terecht voor advies en antwoord op al je vragen.

Milon Cirkel Huissen: 12 toestellen voor kracht en cardio

Slimmer Fit fitness Huissen biedt een complete Milon Cirkel met twaalf toestellen voor kracht en cardio. Op onze drie fietsen, drie crosstrainers en zes krachttoestellen doe je een complete workout. 

Fit in slechts 2x 35 minuten per week bij fitness Huissen

Fit in slechts 2x 35 minuten per week? Het kan op de complete Milon Cirkel in onze fitness in Huissen. Een minuut intensieve workout per toestel en dan een halve minuut wisselen: zo train je snel en zeer effectief op de Milon Cirkel van Slimmer Fit fitness Huissen.

Kom nu kennismaken met Slimmer Fit en vraag een gratis proefles aan!

BIJNA KLAAR 50%
Chat openen
Welkom bij Slimmer Fit!
Mijn naam is Sharon. Waarmee mag ik je helpen?