Gewichtsconsulent Bennekom

.

Voor een passend lifestyle advies

Mijn naam is Sanne Kraak, 31 jarige Edenaar en een ware “foodie”. Sinds deze zomer ben ik met veel plezier werkzaam bij Slimmer Fit in Bennekom als coach in de milon cirkel, hiernaast heb ik onlangs mijn diëtistepraktijk, Appeltje Eitje, geopend.

Mijn mening is dat we in Nederland totaal de weg kwijt zijn over wat gezond eten is. Er wordt zoveel over voedsel beweerd, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook in het geval van afvallen vliegen de verschillende diëten je om de oren. En dit terwijl meer dan de helft van de Nederlandse bevolking tegenwoordig kampt met overgewicht.

Afvallen wordt vooral heel erg ingewikkeld gemaakt, in de basis is de energiebalans nog altijd leidend. Een lifestyle advies wat begrijpelijk, inzichtelijk en goed vol te houden is, daar sta ik voor. Geen verboden producten, geen sapkuur of koolsoep dieet. Ik ben een no-nonsense diëtist en hou me aan nuchtere en bewezen adviezen en geef jou de handvatten zodat je de juiste kennis kunt toepassen in de praktijk.

De combinatie met Slimmer Fit

Het mooie aan de combinatie Slimmer Fit en mijn diëtistepraktijk Appeltje Eitje is dat ik de twee belangrijkste oplossingen van overgewicht tegelijkertijd kan oppakken, namelijk voeding en beweging. Binnen de milon cirkel kan ik mensen motiveren en stimuleren om te bewegen terwijl ik binnen mijn praktijk de voedingsproblemen kan oppakken.

Niet alleen mensen met overgewicht kunnen profiteren van voedingsadvies van Appeltje Eitje. Ook bij ondergewicht, darmklachten, COPD, diabetes (suikerziekte), hoog cholesterol, hoge bloeddruk, allergieën, etc. kun je bij mij terecht.

Met een diploma Voeding & Diëtetiek op zak en een registratie in het Kwaliteitsregister voor paramedici is mijn praktijk direct toegankelijk (zonder verwijzing van huisarts) en kan voedingsbegeleiding vergoed worden door je zorgverzekering.

Mocht je meer informatie wensen of eens kennis willen maken met mijn praktijk, bel of mail mij dan gerust.