Gewichtsconsulent Oosterbeek

.

Voor een gezondere leefstijl!

Op de locatie van Slimmer Fit Premium Club XL is Praktijk Gewoon eten gevestigd.

Al ruim 4 jaar begeleidt Jacqueline van de Kamp, gewichtsconsulent en eigenaresse van deze mooie praktijk mensen naar een gezondere leefstijl. Juist de combinatie van begeleiding bij Gewoon eten en de mogelijkheid om onder begeleiding te sporten, maakt dat de lijntjes kort zijn en doelen worden behaald. De meeste mensen die ze begeleidt zijn lid bij Slimmer Fit, maar ook niet-leden zijn welkom. Juist voor deze mensen is het fijn om te ervaren dat deze locatie laagdrempelig en heel sfeervol is.

In haar eigen woorden omschrijft ze haar succesvolle werkwijze als volgt: Door middel van gewoon eten, de juiste aandacht voor beweging en mindset, leer ik je op een verantwoorde manier tot een gezondere leefstijl te komen.

Ik doe niet mee aan voedingshypes en werk niet met poeders en maaltijdvervangers. Je krijgt van mij een op maat gemaakt en goed toepasbaar voedingsadvies. Ik geef je inzicht in hoe dat tot stand gekomen is, zodat je dit zelf kunt inzetten in het dagelijks leven. Het is hierdoor goed vol te houden en je werkt hiermee naar een blijvende gedragsverandering.

Spreekt dit je aan? Neem dan vrijblijvend contact met haar op of ga naar www.gewoon-eten.com. Uiteraard kun je daar ook lezen over de ervaringen van andere mensen die zij de afgelopen jaren heeft begeleid. 

Jacqueline is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit maakt het mogelijk om, afhankelijk van je zorgverzekering, de begeleiding te declareren. Tevens bieden steeds meer werkgevers hun medewerkers een vitaliteitsbudget aan. Het is daarom raadzaam te informeren bij je werkgever naar de mogelijkheid om de begeleiding vergoed te krijgen via een vitaliteitsbudget.

Begeleiding van jongeren en kinderen

Ook jongeren en kinderen die graag aan de slag willen met hun eetpatroon en het meer bewegen, bied ik op maat gemaakte begeleiding. Afvallen is voor veel jongeren en kinderen vaak niet nodig, zeker als ze nog in de groei zijn. Naar het gezonde gewicht kun je toegroeien. Dat gaat het beste als je voldoende zelfvertrouwen hebt en weet waar je op kunt letten met eten en bewegen. Samen stellen we haalbare doelen voor de korte- en de lange termijn. 

Voor begeleiding door een gewichtsconsulent heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts.

Praktijk Gewoon eten is bereikbaar via:

[email protected] en via telefoonnummer 06-3610 9823

BIJNA KLAAR 50%
Chat openen
Welkom bij Slimmer Fit!
Mijn naam is Sharon. Waarmee mag ik je helpen?