• Standaard

Weten of Slimmer-Fit ook dé sportclub voor u is?

Bent u op zoek naar een plek om te starten met fysiotherapie, milontraining en/of Five? Wilt u werken aan een gezondere leefstijl en blessurevrij worden? Dan is Slimmer-Fit dé plek voor u, met o.a. de Milon Cirkel, fysiotherapie en Five.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast, maar krijgt u wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje. U wordt binnen één werkdag terug gebeld. We hebben al meer dan 750 mensen een lidmaatschapsadvies op maat gegeven! 
Kies uw vestiging en doe de test!

 

 

Slimmer-Fit is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Slimmer-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met een Gratis Proeftraining of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

 

Nieuws

  • Exclusief bij Slimmer-Fit Bennekom: Het 6-Weken Fatburn Project

    Val voor de zomer in 6-weken nog de nodige kilo's af met het speciale afs...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Slimmer Fit zoekt een spontane, sociale, behulpzame en enthousiaste coach die...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.