• Standaard

Pijnvrij bewegen met dé oplossing voor ons zittende bestaan

Vraag uzelf eens af: hoeveel tijd per dag zit u achter uw bureau, op de bank, in de auto, etc.? Juist! Het merendeel van de dag en daardoor krijgt u (vroeg of laat) last van rug, nek, schouders en/of heupen. Slimmer-Fit heeft de oplossing om deze klachten te helpen laten verdwijnen/voorkomen.

Five helpt u pijnvrij bewegen

Five is dé oplossing voor ons zittende bestaan. En onmisbaar voor iedereen die door een inactieve en zittende levensstijl de natuurlijke beweeglijkheid voelt verminderen. Met klachten aan rug, nek, schouders en/of heupen als gevolg. Five vermindert en geneest lichte tot heftige pijn. En werkt tegen artrose en gewrichtsproblemen. Werkt ook preventief!

Claim nú 1 van de 50 Gratis Proeftrainingen!

Kies uw vestiging en zet die 1e stap. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking. Al meer dan 350 Mensen hebben deze proeftraining reeds aangevraagd!

 

Slimmer-Fit is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Slimmer-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met een Gratis Proeftraining? of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Nieuws

  • Exclusief bij Slimmer-Fit Bennekom: Het 6-Weken Fatburn Project

    Val voor de zomer in 6-weken nog de nodige kilo's af met het speciale afs...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Slimmer Fit zoekt een spontane, sociale, behulpzame en enthousiaste coach die...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.