Sportschool Bennekom

.

Sportschool Bennekom: kleinschalig sporten met persoonlijke begeleiding

Sportschool in Bennekom gezocht? Maar wel eentje waar je persoonlijke begeleiding krijgt, afgestemd op jouw behoefte? Waar je traint met het effect van een personal training? En waar je heerlijk ontspannen kunt trainen op je eigen niveau, zonder dat je het gevoel hebt bekeken te worden? Kom dan sporten in Bennekom bij Slimmer Fit.

Wij reiken mensen die gezond willen leven de hand in onze sportschool in Bennekom!

Milon Cirkel Bennekom, fit in slechts 2x 35 minuten per week

Fitnessen met het effect van personal training doe je op de Milon Cirkel in Bennekom bij Slimmer Fit. Met jouw eigen persoonlijke polsband stel je de twaalf toestellen van onze premium Milon Cirkel supersnel en volautomatisch helemaal op maat in. Ook staan jouw persoonlijke gegevens op de chip in de polsband, zodat de trainingsintensiteit optimaal op jouw persoonlijke doelen is afgestemd. Je traint op twaalf toestellen en na elke minuut trainen wissel je snel. Zo is het effect van je workout optimaal in slechts twee keer 35 minuten per week. Bij Slimmer Fit sportschool Bennekom staat er altijd een trainer in de Milon Cirkel die jou motiveert en inspireert om het maximale uit jezelf te halen met minimale kans op blessures.

Je stramme spieren te lijf met Five van sportschool Bennekom

Vastzittende en stramme spieren en gewrichten. Pijnlijke nek, schouders en rug. Het gevoel dat je veel moeite moet doen om in beweging te komen, altijd even op gang moet komen. Klinkt dat bekend? Veel mensen brengen te veel tijd zittend door, bijvoorbeeld op het werk achter een bureau of in de auto. Wil je iets doen aan die pijnlijke, vastzittende spieren? Kies dan voor Five, het speciale trainingsprogramma van Slimmer Fit sportschool Bennekom. Op onze speciale houten toestellen werk je een effectief trainingsprogramma af. Het effect: je voelt je als herboren!

Diëtiste in Bennekom: Sanne Kraak van praktijk Appeltje Eitje

Gezond en fit leven is meer dan alleen bewegen. Ook gezond eten draagt bij aan een goede lifestyle. Wil je afvallen of je voedingspatroon aanpassen om medische redenen? Kom dan naar Sanne Kraak, diëtiste in Bennekom. Haar praktijk Appeltje Eitje is gevestigd in onze sportschool in Bennekom.

Start NU met een Gratis proeftraining

Vraag nu een gratis proeftraining aan  of doe de Milon Fittest en sport samen met ons richting je doel! Hopelijk zien we je snel bij Slimmer Fit fitness Bennekom!
BIJNA KLAAR 50%
Chat openen
Welkom bij Slimmer Fit!
Mijn naam is Sharon. Waarmee mag ik je helpen?