Sportschool Huissen

.

Sportschool Huissen: Slimmer Fit op de Milon Cirkel

Zoek je een kleinschalige sportschool in Huissen? Een gym in Huissen waar je ontspannen kunt sporten? Waar je met uitstekende begeleiding door professionele instructeurs op jouw manier werkt aan je kracht en conditie? Kom naar Slimmer Fit sportschool Huissen.

Altijd een instructeur in onze Milon Cirkel

Op de complete premium Milon Cirkel van Slimmer Fit sportschool Huissen train je jezelf fit in slechts 2x 35 minuten per week. Er is altijd een instructeur aanwezig in de Milon Cirkel die je nét dat beetje extra motivatie geeft en helpt bij verantwoord trainen.

Schouder- of rugklachten? Een zittend beroep? Word fit met Five

Heb je stramme spieren? Kost het je vaak moeite om op gang te komen? Of heb je het gevoel dat je schouders, nek of rug vastzitten? Zit je de hele dag stil zit op je werk? Het speciale trainingsprogramma Five is ontwikkeld om spieren en gewrichten te versoepelen. Ook als je last hebt van schouder- en rugklachten kan trainen op deze houten Five-toestellen in onze sportschool in Huissen veel verlichting bieden.

Sporten is beleving bij Slimmer Fit Sportschool Huissen

Sporten is niet alleen inspanning, sporten moet vooral ook ontspanning bieden. Slimmer Fit is een kleinschalige sportschool waar je relaxed kunt sporten in Huissen zonder je bekeken te voelen. Op slechts een paar honderd vierkante meter vind je alles wat je nodig hebt. Onze gym is sfeervol ingericht, met onder meer een sfeervolle koffiecorner met gratis warme dranken en ruimte om even lekker gezellig bij te kletsen.

Made By Maris, voedingsconsulente Huissen

Fit en gezond leven is meer dan alleen bewegen. Ook voeding speelt een belangrijke rol. Wil je gezond en effectief afvallen? Een gezond voedingspatroon helpt echt! Maar hoe doe je dat? Onze voedingsconsulente in Huissen Made By Maris helpt je graag op weg naar een leven met gezond en toch ontzettend lekker eten. Je vindt haar in onze sportschool in Huissen.

Kom nu kennismaken met Slimmer Fit en vraag een gratis proefles aan

BIJNA KLAAR 50%
Chat openen
Welkom bij Slimmer Fit!
Mijn naam is Sharon. Waarmee mag ik je helpen?